Strategii de marketing

– Dezvoltă parteneriate cu alte branduri care au aceeași audiență

Nu este vorba despre concurență, ci despre cei care promovează produse similare afacerii tale și care împărtășesc același public țintă ca și compania ta – fiind o modalitate optimă de a comercializa și promova în mod natural ceea ce vinzi către oameni care ar putea fi deja interesați.

Ajută-ți clienții la diverse întrebări sau etape

Pentru că îți este familiară sfera afacerilor, poți oferi și soluții. Unele dintre modalitățile prin care poți ajuta clienții să rezolve o problemă sunt: crearea de conținut; oferirea de exclusivități care le va ușura drumul spre succes în activitatea sa; răspunsul la problemele lor sau crearea de aplicații / instrumente.

Organizează un concurs

Dacă îți dorești un adevărat avânt în afacere și o creștere uimitoare, focusează-te și pe organizarea unui concurs. Deși deseori se consideră că un concurs este o modalitate artificială de a atrage noi utilizatori, aceasta este strategia folosită de unele dintre cele mai reușite proiecte și ulterior cele mai prospere afaceri noi din ultimii ani.

– Convertește utilizatorii unui produs similar cu al tău

Cum poți identifica utilizatorii care să știi cu siguranță că vor îndrăgi produsul tău? Simplu, încearcă să targetezi și să ajungi la persoanele care utilizează în prezent un produs asemănător, dar care nu se bucură de rezultate foarte bune, și de care respectiv nu sunt prea mulțumiți.

Percepe corect optimizarea motorului de căutare (SEO)

Cum ai putea face aceasta lucru în mod corect și eficient? Unul dintre cele mai bune sfaturi este să nu exagerezi cu cuvintele-cheie. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli care se comit. Crează conținutul accesibil pentru oameni, dar în același timp, asigură-te că ții cont și de motoarele de căutare. Dar, ce e mai important, fii sigur că orice transmiți este clar, interesant, unic și aduce cantitatea necesară de valoare.

– Adaugă articole utile pe blog

Când scrii pe blog, asigură-te că o faci în mod eficient. Nu publica conținut ușor. Ia în considerare că trebuie să oferi informații utille, să aduci acel plus necesar de valoare. Ești îngrijorat că va trebui să îți dezvălui toate secretele ce stau la temelia victoriilor și succeselor în afacerea ta? Nu fi. Oferă-le oamenilor informații atât de importante, încât să poți deveni instantaneu o autoritate în ochii lor. Aceasta este una dintre cele mai puternice strategii pe care o poți folosi pentru a promova și pune pe roate orice afacere.

– Inițiază un program de referințe/recomandări

Dorești să îți stimulezi clienții să împărtășească părerile despre afacerea ta cu prietenii sau cunoscuții lor și să o promoveze intens? Pentru a face acest lucru în mod ușor și eficient, nu crea de la zero un program de recomandări, căci, alte companii au depus eforturi maxime pentru tine. Utilizează instrumente, care se ocupă de toate detaliile în mod minuțios, iar ție îți rămâne doar să te axezi pe creativitate și promovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *