Conținutul este la fel de important ca designul și estetica site-ului tău, deoarece generează rezultate ale motoarelor de căutare, crește traficul pe pagina ta și clasează business-ul tău ca lider în industrie. Pe piața de conținut de astăzi, atât calitatea, cât și cantitatea determină capacitatea ta de a structura conținutul pentru rezultate de afaceri.
-Scrie un titlu captivant
Titlul determină dacă publicul va citi restul lucrării tale. Dacă titlul nu trezește interes, nu trezește o emoție sau nu-l face pe cititor să dorească să afle mai multe despre subiect, pur și simplu nu vei obține rezultatele dorite prin intermediul conținutului.
-Creează un punct de atracție
Ai trei secunde pentru a menține cititorii cuplați după titlu. Prima propoziție joacă, de asemenea, un rol în a determina dacă au citit restul conținutului. Ca rezultat, ar trebui să capteze atenția cititorului și să-l conducă fără ezitare către primul paragraf.
-Fă cercetări
Trebuie să ai cunoștințe extinse despre subiectul la care te referi, în special pe piața B2B. Include statistici, date și valori pentru a stabili credibilitatea și pentru a-ți susține afirmațiile.
-Concentrează-te pe un singur scop
Ar trebui să identifici cel puțin un mesaj cheie pe care dorești să-l transmiți înainte de a crea conținutul. Ține cont de acest lucru atunci când scrii și leagă conținutul de acest punct principal cât mai mult posibil.
-Afirmă o voce autentică
Conținutul pe care îl publici este vocea companiei tale și ar trebui să fie unică pentru a menținte personalitatea sa. Este important să balansezi tonul scrisului cu publicul țintă, obiectivele afacerii și personalitatea mărcii.
-Optimizează conținutul digital
Cel mai bun conținut digital constă adesea din paragrafe succinte, propoziții scurte și liste cu marcatori. Conținutul digital ar trebui, de asemenea, optimizat pentru căutare folosind cele mai bune practici SEO și cele mai recente strategii de conținut SEO.
-Redactează lucrarea
După ce ai creat o primă schiță, întoarce-te și analizează cum ai putea șlefui lucrarea ta. În cele mai multe cazuri, conținutul prinde sens și calitate pe măsură ce trece printr-o rundă sau două de editări, chiar și atunci când a fost redactată de creatori de conținut experimentați.