Loading Denprim Website Loading Denprim Website Loading Denprim Website
Loading Denprim Website Loading Denprim Website Loading Denprim Website

WEB SITE

CHIȘINĂU

Website la Cheie

Website-urile și paginile de aterizare sunt instrumente care vă permit să extindeți afacerea, să vă fidelizați și să creșteți veniturile. Oferim soluții pentru orice domeniu de activitate. Crearea website-urilor web este o oportunitate perfectă pentru dezvoltarea companiei dvs şi creşterea nivelului de vânzări. Un site bine gândit și un design ușor, va permite vizitatorilor să aprecieze și să găsească informația necesară mult mai repede.

Magazinele online sunt un instrument modern de vânzare a produselor și serviciilor cu posibilități nelimitate de creștere a numărului de clienți, motiv pentru care se bucură de o popularitate înaltă în rândul oamenilor de afaceri. Acest lucru face din magazinele online o investiție de succes în afacerea Dvs. Oferim soluții inedite pentru dezvoltarea afacerii, iar cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație pe care le deținem, funcționalitățile și design-ul web unic vom contribui substanțial la dezvoltarea afacerii Dvs.
#magazinonlinelacheie #magazinonlinemoldova #designmagazinonline

Magazin Online

website CHISINAU

La fiecare website de vânzări online, optimizăm în primul rând structura acestuia și viteza de încărcare. Aceste funcționalități sunt benefice pentru nota oferită de motorul de căutare Google, dar și utilizatorul final.

Landing PageLanding Page este un instrument efectiv de marketing, care convinge vizitatorul să cumpere produsul sau serviciul dvs doar în câteva minute. Pagina unică răspunde rapid la întrebările de bază și orientează clientul spre produsul prezentat pe website, înainte ca publicului țintă să îi apară dubii cu privire la calitatea lui.

#landingpagelacheie #landingpagechisinau


Clienți

Dincolo de website este multă inspirație și muncă.


Web Site-urile sunt un instrument modern pentru a urmări eficiența paginii vizate: numărul vizitatorilor, solicitărilor, cecul mediu. Noi realizăm integrarea și configurarea celor mai eficiente sisteme de analiză precum Yandex Metrika și Google Analytics. 

Promovare WebsiteDupă finalizarea proiectului, împreună cu departamentul de marketing, elaborăm planul media și lansăm publicitatea pe rețelele de socializare Facebook, Instagram sau pe Google. După aceea, urmărim și mărim coeficientul rentabilității investiției, ca să majorăm în primul rând profitul.

Promovare pe Facebook și Instagram | Marketing Online